Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS
(Man - Fre)
post@probus.no
0667 Oslo
Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS

Rekruttering

Det er alltid spennende når nye mennesker skal inn i en virksomhet!

Samtidig kan rekruttering være både tidkrevende og utfordrende, og feilansettelser koster dyrt. I Probus hjelper vi deg med akkurat det du trenger i rekrutteringsprosessen, og jobber i alle faser for å øke sannsynligheten for å ansette riktig folk til riktig tid. 

Vi tilbyr rekruttering til fastpris! Ta en titt på våre produktpakker. Hvilken type er du? 

Kontakt Oss

  • Tvetenveien 6
    0661 Oslo
  • +47 2317 0120
  • post@probus.no

Jeg trenger gode kandidater

Pakken for deg som er komfortabel med rekruttering, men trenger bistand innen søk av kandidater.

Hva om du kunne få gode kandidater levert rett til deg, klare til intervju og videre rekrutteringsprosess. Vi leverer tre-fem kandidater til deg med CV, søknad og kandidatsammendrag slik at du kan velge og vrake.

​Pris: 25.000 kr (eks mva)*

Jeg vil føle meg tryggere i valget av kandidat

Pakken for deg som ønsker å selv kontrollere rekrutteringsprosessen, men trenger bistand for å øke sannsynligheten for å treffe rett kandidat.

Vi finner fem gode kandidater på bakgrunn av dine egne kriterier. Videre bistår vi i fire valgfrie intervjuer, slik at vi kvalitetssikrer at vi bruker de beste metodene for å fange opp den mest relevante informasjonen fra kandidaten. På bakgrunn av dette gjennomfører vi en samlet evaluering før vi beslutter eventuell kandidat.

Pris: 40.000 (eks mva)*

Bare fiks det

Pakken for deg som vet at du trenger folk, og ønsker å bare få det fikset.

Her sparer vi ikke på kruttet for å finne akkurat den du trenger. Vi finner kandidatene, vi kvalitetssikrer kompetanse gjennom telefonsamtaler, samt gjennomfører førstegangsintervjuer og andregangsintervjuer. Det er ingen begrensninger på antall intervju, her gjør vi det som må til for å finne de beste. Avslutningsvis kryssjekker vi naturligvis med referanser.

Du bestemmer selv hvor involvert du er, om du eksempelvis ønsker å delta i deler av prosessen eller ei.

Pris: 55.000 kr (eks mva)*

Hvordan skiller vi oss ut

Vi er ikke så opptatt av fancy powerpoint-presentasjoner som viser hvordan vi legger opp rekrutteringsprosesser. I en samtale med oss vil fokus alltid ligge på din virksomhet, din situasjon og dine behov. Vi vil vise at vi kan rekruttering gjennom å der og da foreslå hvordan vi kan hjelpe akkurat deg.
Vi vet at alle virksomheter er forskjellige, og dette krever at vi er fleksible i våre prosesser. Derfor fungerer pakkene våre som eksempler som kan fungere godt for mange, men vi skreddersyr selvfølgelig til deg dersom behovet ditt ligger midt i mellom.​
Mange mener at jobben er over når kontrakten er signert. Det mener ikke vi. Her begynner et svært viktig arbeid for å finne ut om kandidaten faktisk er en god match. Hvis ja: hvordan få kandidaten til å bli? Hvis nei: hvordan skal vi løse dette på lovlig måte?
NB! Priser på produktpakker er veiledende, bindende pristilbud vil utarbeides etter et kartleggingsmøte og gjennomgang med kunde.

Hva er inkludert i prisen

"Jeg trenger gode kandidater"
"Jeg trenger gode kandidater"
"Jeg trenger gode kandidater"

NB! Stillingannonse på finn.no er inkludert i prisen. Dersom man allerede har dette på plass, vil man ta en vurdering av annonsen og selvsagt vurdere nytt pristilbud.

 

 

Alle våre produktpakker innledes med en gjennomgang og kartlegging med representant fra virksomheten. Vi gjennomgår hensikt, målsettinger, arbeidsoppgaver, ansvar og beslutningsmyndighet, kultur og arbeidsmiljø, krav til kompetanse og personlige egenskaper, behov for fremtidig kompetanse og så videre. Dette forarbeidet blir svært viktig for videre arbeid, både søk og videre utvelgelse baseres på dette. Deretter formulerer vi en stillingsannonse som gjenspeiler stillingen og selskapet på en mest mulig korrekt måte. En godt og korrekt formulert stillingsannonse vil tiltrekke attraktive og riktige søkere. Deretter benytter vi informasjon fra kartleggingen til å velge ut aktuelle kandidater. De som innfrir aktuelle kriterier blir invitert til et strukturert telefonintervju for å kvalitetssikre kompetanse på CV og søknad. CV, søknad og telefonintervju til de beste kandidatene blir oppsummert i et kandidatsammendrag, som blir presentert for virksomheten. Disse kandidatene tas eventuelt med videre i aktuelle prosesser.
Enkelte av pakkene våre inkluderer gjennomføring eller deltakelse i intervju. Det kan virke enkelt å holde et intervju, men sannheten er at det finnes svært mange fallgruver som krever trening og erfaring for å unngå. Vi forholder oss til forskning og metoder som bevist gir høyere treffsikkerhet i valg av kandidat. Derfor vil vi ønske å strukturere et intervju i mest mulig grad, slik at man på forhånd har utarbeidet en intervjuguide på bakgrunn av forarbeidet. På denne måten unngår man å legge for mye vekt i spørsmål og svar som egentlig ikke har noe med stillingen å gjøre. I tillegg benytter vi atferdsbaserte spørsmål, som fremprovoserer eksempler på atferd hos kandidaten. Dette kan gi oss en indikasjon på hvordan vedkommende vil handle i en tilsvarende jobbsituasjon ved en senere anledning.
Enkelte av pakkene våre inkluderer evaluering av kandidater og en eventuell beslutning av kandidat. I en slik prosess er det svært viktig å ikke basere beslutningene sine på feil grunnlag. Vi trekker alltid den røde tråden hele veien, og går tilbake til det grundige forarbeidet i første fase. Her har vi utarbeidet noen kategorier som vi trekker frem i et strukturert evalueringsskjema som viser positive sider og potensielle utfordringer ved alle kandidatene. På bakgrunn av dette utformer vi spørsmål og problemstillinger til representant fra virksomheten. Ved gjennomgang av dette vil man finne ut om dette er noe som ikke er holdbart, eller om det er noe man kan håndtere. På denne måten blir man også bedre kjent med kandidaten, og har større forutsetninger for å vite hvordan man kan legge til rette for god utvikling. Selve beslutningen er selvsagt alltid opp til virksomheten selv. Men vi vil sørge for å belyse alle positive sider og mulige utfordringer, slik at man har best mulig grunnlag for å ta riktig beslutning.
Mange rekrutteringsbyrå sier takk og farvel når kontrakten med den nyansatte er signert. I Probus mener vi dette blir det samme som å gi seg på målstreken. Det medfører alltid en risiko å ansette noen. Risikoen kan minimeres ved å benytte seg av overnevnte metoder, men likevel kan man aldri være 100% sikker før vedkommende har startet i jobb. Her begynner derfor et viktig arbeid med utnyttelse av prøvetiden, for å finne ut om vedkommende faktisk er en god match! Skulle det være en bom, har man ofte en mulighet til å komme seg ut av det ved å benytte riktige verktøy. I forbindelse med en rekrutteringsprosess vil vi selvsagt alltid gjennomgå dette, slik at man ikke går på en smell. Du kan lese mer om dette her!

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)