Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS
(Man - Fre)
post@probus.no
0667 Oslo
Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS

Oppfølging

Vi guider deg gjennom ulike prosesser med sterk innflytelse fra lovverket

Det finnes haugevis av verktøy der ute som viser oss hvordan vi kan håndtere ulike situasjoner, og vi mener det finnes mye potensiale i å kunne utnytte disse riktig! Dette gjelder for hele livsløpet til en ansatt, fra kontrakten er signert til pensjon. 

Spesielt viktig blir dette når noe ikke går som det skal, eller når noe blir vanskelig. Det hender ofte man haver i situasjoner hvor man kjenner på usikkerhet på om man tar riktige valg og gode avgjørelser. 

Ved hjelp av lover og regler guider vi deg gjennom prosesser og kvalitetssikrer dine avgjørelser. Vi jobber hver dag for å senke skuldre slik at du kan sove godt om natta. 

Kontakt Oss

  • Tvetenveien 6
    0661 Oslo
  • ​+47 2317 0120
  • post@probus.no

Lover og regler

Er du oppdatert på hvilke lover og regler som til enhver tid gjelder for et ansettelsesforhold? Det er mye å holde styr på, og ikke minst mye som kan være vanskelig å forstå. Fortvil ikke, vi holder oss oppdatert for deg, slik at du kan senke dine skuldre i visshet om at du tar de riktige avgjørelsene.

Den vanskelige samtalen

Har du opplevd å havne i en situasjon som gjør deg usikker på dine avgjørelser og handlinger? Fra tid til annen havner man i situasjoner med ansatte som kan være delikate og vanskelige å håndtere. Her er vi din høyre hånd som kan betrygge deg gjennom prosessen.

Utnyttelse av prøvetid

Du kjenner antakelig til begrepet "prøvetid", men visste du egentlig at prøvetiden er et verktøy som må brukes riktig for å kunne fungere? I Probus gir vi oss ikke på målstreken i ansettelsesprosesser. Når kontrakten er signert begynner en viktig jobb for å finne ut om vedkommende faktisk er en god match Vi hjelper deg å utnytte prøvetiden til det den faktisk skal brukes til.

Oppsigelser

Har du opplevd å tenke: "denne virksomheten hadde antakelig klart seg bedre uten denne ansatte"? Dessverre hender det at ting ikke går som planlagt, og man vurderer en oppsigelse av en eller annen grunn. Enten det gjelder forhold ved den ansatte eller forhold ved virksomheten, må man søke hjelp for å unngå å tråkke i salaten. Vi kartlegger at du har ditt på det rene.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)