Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS
(Man - Fre)
post@probus.no
0667 Oslo
Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS

Bedriftsetablering og utvikling

Realiser dine drømmer

Vi bistår mange personer hvert å med å stifte selskap og sørge for at de har et best mulig utgangspunkt for å lykkes. Mange av de nyetablerte selskapene ønsker tett oppfølgning med gode råd og benytter oss som samtalepartner i flere av de større beslutningene et selskap tar i løpet av de første årene.

Her bistår vi gjerne med budsjettarbeid og gode råd om hva som skal prioriteres ved oppstart.
Bedriftsutvikling er et meget aktuelt tema for de fleste bedrifter. Stort sett alle bedrifter trenger før eller senere bistand i arbeidet rundt utvikling av bedriften. Her analyserer vi hva stagnasjonen har kommet av. Det kan være motstridene interesser i selskapet, det kan være at personalet ikke yter det beste for selskapet, eller usikkerhet rundt hvilke kundegrupper som er de beste for bedriften.

Analysen gjør vi i tett dialog med ledelsen, og når aktuelle områder som er verdt å se nærmere på ser vi på hvilke tiltak som er mest aktuelle for bedriften. Mye kan gjøres av bedriften selv og noen ganger kobler vi på eksterne ressurser som har de aktuelle områdene som spesialkompetanse.  

Kontakt oss

  • Tvetenveien 6
    0661 Oslo
  • ​+47 2317 0120
  • ​post@probus.no
Skal du stifte et nytt selskap? Snakk med oss og vi ordner med alt av det formelle slik at du kan fokusere på hva som skal generere driftsinntekter.

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)