Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS
(Man - Fre)
post@probus.no
0667 Oslo
Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS

Hvorfor Probus

NÅR DU TRENGER EN BEDRE SPARRINGSPARTNER

For oss i Probus Regnskap handler det om mer enn bare å punche tall. 

Det er en selvfølge at vi utfører regnskap fra A til Å, at selskapet ditt overholder alle frister og lovpålagte oppgaver. Fordi vi lever i en verden hvor alt beveger seg raskere for hvert eneste år, så er det helt nødvendig at du knytter til deg en samarbeidspartner på økonomi som kan hjelpe deg med å holde en stødig og trygg kurs.

Vi i Probus ønsker ikke at regnskap, HR og lønn skal ses på som en kostnad for en bedrift. Vi ønsker å bli sett på som en investering. En investering som gir din bedriften bedre forutsetninger for å nå sine mål.

POWER OFFICE GO & TRIPLETEX

Vi benytter i dag Poweroffice GO og Tripletex. De to systemene er de som har best kundetilfredshet hos regnskapsbyråene og deres kunder. Systemene håndterer store selskaper like bra som små selskaper. 

Begge systemene legger til rette for sømløs integrasjon mellom bedrift og regnskapsfører og vi ønsker å være mest mulig tilgjengelig for våre kunder.
Det er gjennom godt samarbeid at alle parter lykkes. 

Regnskapssystemet kan integreres med det bransjespesifikke systemet din bedriften benytter i dag. Ved å integrere de systemene sammen gjør at begge parter får bedre kontroll og letter arbeidet for begge parter.

Vil du vite mer?

Kontakt oss for å lære mer om enten Power Office Go eller Tripletex

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)