Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS
(Man - Fre)
post@probus.no
0667 Oslo
Probus Regnskap ASProbus Regnskap ASProbus Regnskap AS

Om Oss

Om Oss

LANG ERFARING

Probus Regnskap AS ble stiftet i 1990. Samfunnet har utviklet seg mye siden den gang og det samme har vi og våre kunder. Vi ser hele tiden etter muligheter for å gjøre tjenestene våre enda bedre slik at vi kan levere de tjenester kundene våre etterspør. Derfor leverer vi i dag tjenester innen både regnskap, HR, lønn og rådgivning. Vi er proaktive og omfavner utviklingen som skjer hele tiden innenfor våre bransje og kundenes bransje.

Ring oss gjerne ved spørsmål – 2317 0120

Vidar Solberg

​​Partner & Daglig leder

30+ år med erfaring

Våre Tjenester

På tide å bytte til Probus?

​Probus ønsker å være den fortrukne leverandør av regnskap-, rådgivning, HR- og lønnstjenester. Vi er i dag et meget godt team med sterk kompetanse som ønsker å bistå kundene våre på en best mulig måte.  

Regnskap

Vi benytter i dag skybaserte regnskapssystemer som gjør det mulig å jobbe rasker og mer effektiv enn tidligere. Dette frigjør tid som gjør at vi kan analysere regnskapet ytterligere og gi gode rapporter tilbake.

Lønn

Våre spesialister innen lønn sørger for at riktig lønn blir kjørt til riktig tid. Det er stadig oppdateringer på lover og regler innenfor lønnsområdet, og vi sørger for å være oppdatert slik at du slipper.

HR & Personal

Dagens samfunn stiller store krav til bedrifter for at de skal lykkes, og det blir mer og mer kjent at de menneskelige ressursene er bedriftenes viktigste konkurransefortrinn. Det er derfor meget viktig å ivareta HR-prosesser og personal på en god måte.

Bedriftsetablering og utvikling

I løpet av året kommer det mange spørsmål som det er behov for å belyse ytterligere. Det kan være alt fra skattespørsmål til bedriftsetablering og bedriftsutvikling. Vi bistår med å etablere og utvikle bedriften til de mål som er satt, og kartlegger hvilke områder det er aktuelt å se nærmere på.

Vi garanterer god rådgivning

VÅR
VISJON!

Vi skal ha de mest fornøyde regnskapskundene i Norge

Våre ansatte

Vidar Solberg

Daglig Leder

Kristin Baldvinsson

Personal og administrasjonsansvarlig

Lars Ytterstad

Autorisert regnskapsfører / Revisormedarbeider

Nils Olav Øberg

Autorisert regnskapsfører

Diana Kusiak

Regnskapsmedarbeider

Marianne Monge

Regnskapsmedarbeider

At vero eos et accusamus et iusto odio digni goikussimos ducimus qui to bonfo blanditiis praese. Ntium voluum deleniti atque.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)